Двете дами, които неотдавна станаха майки, се озоваха в епицентъра на

...
Двете дами, които неотдавна станаха майки, се озоваха в епицентъра на
Коментари Харесай

Алекс Петканова и Антония Петрова с лудо женско парти

Двете дами, които наскоро станаха майки, се озоваха в епицентъра на най-бляскавото  парти в София.

За  Алекс и Антония това беше самобитно завръщане в нощния живот.
Елегантни, стилни и шумни, те бързо се трансфораха в център на внимание. Алекс  изненада всички присъстващи с атрактивен стайлинг, състоящ се от градска пижама от сатен и златна корона. Антония от своя страна бе заложила на къса рокля и високи кубинки. И двете обаче демонстрираха съвършени форми, въпреки да станаха майки преди към 40-50 дни. Очевидно татковците на Габриел и Благовест са поели грижите за тях, с цел да може Алекс и Антония да отбележат интернационалния ден на дамата. И двете отбелязаоха в свои постове в обществените мрежи, че половинките им се грижат извънредно доста за своите наследници.

Следващото огромно дамско празненство в Бедрум ще бъде на 22 март(петък). Вечерта Ladies Friday се обрисува повече от запаметяваща се. Тогава всички девойки в клуба ще се радват на серия похвали, като безвъзмезден вход, коктейли и дарове.

Идеята е въодушевена, от именитите купони в Ню Йорк, където започва традиция, всеки петък клубовете да бъдат цялостни главно с женски компании. Специално за партито в София ще дойдат и паметните румънски танцьорки Даниела Елла и Роберта Лов. Само за малко време те се трансфораха в  любимки на нощна София. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР